23 Aralık 2014 Salı

Kirli Para - The Drop 2014 Full HD izle

Senaryosunu Dennis Lehane’nin kaleme aldığı polisiye tadında bir suç filmi sizlerle. Yapımcılığını Peter Chernin ve Dylan Clark birlikte yürütmüşlerdir. Filmin bir özelliği de 2013 yılında hayatını kaybeden ünlü oyuncu James Gandolfini’nin oydağı son film niteliğini taşımaktadır. 2015 yılında çıkacak olan Mad Max Fury Road filminde Max rolünü canlandıran Tom Hardy’nin 2014 yılındaki son filmi niteliğini de taşımaktadır.
Mahkumluktan kalan bir alışkanlık olsa gerek ki bu tür insanlar artık beladan kaçmaya başlarlar. Çünkü ne zaman başlarını belaya soksalar kendilerini içeride bulacaklarını düşünmektedirler. Bob Saginowski artık özgürlüğünün tadını çıkarmaktadır. Küçük bir barda barmenlik yaparak hayatını kazanmaktadır. Kendisi bela mıknatısı gibidir bir yandan da. Bob’ın kuzeni ve barın sahibi olan Marv tam bir baş belasıdır. Suç ortalamasının en yüksek yeri olan Brooklyn’de pis işler çevirmektedir. Bir gün Bob karısıyla beraber çöpte yavru Pitbullar bulmuştur. Onları beslemek için evine götürmüştür. Fakat bu küçük köpekler ünlü Gangster Eric Deeds’e ait olduğunu bilemezdi ya! Artık bu noktadan sonra Bob ve Eric arasında sürecek kanlı hesaplaşmaya tanık olacağız. Kirli Para filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kirli Para filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kirli Para türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kirli Para izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kirli Para full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kirli Para - The Drop 2014 Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder