13 Aralık 2014 Cumartesi

Kayıp Kız – Gone Girl 2014 izle

2 Golden Globes adaylığı. 6 diğer ödül ve 9 ödül adaylığı olan harika bir yapım sizlerle. Senaryosunu Gillian Flynn kaleme almıştır. Amerika’nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick’in ise kafası karışmıştır çünkü üst üste rüyalarından karısı Amy’yi vahşice öldürdüğünü görmektedir. Nick masum olduğu konusunda ısrar etse de, çevresi yalanlar ve ihanet ağlarıyla kuşatılmıştır.
Fakat Amy de dışardan sanıldığı kadar masum değildir. Gizli günlüğünde yazanlar gün ışığına çıktıkça, onun gibi mükemmel bir kadından beklenmeyecek gerçekler de ortaya çıkacaktır. Amy’nin hayatta olup, olmadığı büyük bir muammadır. Kayıp Kız filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kayıp Kız filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kayıp Kız türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kayıp Kız izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kayıp Kız full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kayıp Kız – Gone Girl 2014 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder