23 Aralık 2014 Salı

Çılgın Dersane 4: Ada 2015 Full izle

Yapımcılığını Şafak Güçlü ve Selim Çiprut’un kaleme aldığı bu 2015 yapımı gençlik ve komedi filmi sizlerle olacak. Yapımcılığını ise Faruk Aksoy üstlenmiştir. Çılgın Dersane 3 filmi 2014 yılında yayınlanmıştı ve güzel bir gişe elde etmiştir.
Özlem Dersanesi’nin yaramaz öğrencileri 3. seride bir şarkı yarışmasına katılmışlardı. Bu yarışmanın da finali için Antalya’ya gitmişlerdi. Antalya gibi bir yerde bizim haylazlar durur mu hiç? Antalya’nın altını üstüne getiren bu çılgın dersaneliler artık normal bir yaşantıyı çoktan hak etmişlerdi. Antalya filan kesmezdi bu genleri onların yeri ıssız bir adadır. Özlem Dersanesi’nin çılgın öğrencileri bir ada da mahsur kalmışlardır. Burada ekmek, su ve yemek yoktur. İş başa düşmüştür artık. İş eğlenceden öte gidip artık yaşam mücadelesine dönüşmüştür. Çılgın Dersane 4 Ada filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Çılgın Dersane 4 Ada filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Çılgın Dersane 4 Ada Full Hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Çılgın Dersane 4 Ada izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Çılgın Dersane 4 Ada full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Çılgın Dersane 4: Ada 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder