19 Aralık 2014 Cuma

Madagaskar Penguenleri 2014 Full izle

Senaryosunu John Aboud ve Michael Colton’un kaleme aldığı komedi tadında güzel bir animasyon sizlerle. Yapımcılığını Eric Darnell ve Lara Breay’in üstlendikleri bu çalışma Kasım 2014′de vizyona girmiştir ve hala vizyonda kalmaya devam etmektedir. John Malkovich , Peter Stormare , Benedict Cumberbatch , Ken Jeong ve Sefa Zengin gibi isimlerde animasyondaki karakterlere sesleriyle can vermişlerdir.
Penguenlerin bilinmeyen hikayesi çocukluklarından itibaren anlatılmaya başlanıyor. Henüz küçükken bile, penguenlerin kurulu düzeninin dışına çıkan Skipper, Kowalski ve Rico; Private’ı da aralarına katarak hayatlarını diledikleri gibi yaşamaya başlarlar. Yıllarca birlikte dolaştıkları hayvanat bahçelerinde; onların sevimlilikleri yüzünden geri plana atılan ahtapot Dave’in penguenler üzerine yaptığı hain planları öğrendiklerinde hareket başlar. Bu dörtlü aslında ajandır ve tüm dünyadaki penguenler için üstlerine düşeni yapmaları gerekmektedir. Madagaskar Penguenleri filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Madagaskar Penguenleri filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Madagaskar Penguenleri türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Madagaskar Penguenleri izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Madagaskar Penguenleri full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Madagaskar Penguenleri 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder