26 Aralık 2014 Cuma

The Interview 2015 Full izle

Senaryosunu Seth Rogen , Evan Goldberg ve Dan Sterling üçlüsünün kaleme aldığı ve yapımcılığını Evan Goldberg’in üstlendiği bir 2014 yapımı ABD filmini izleyeceğiz. Film, hacker saldırıları nedeniyle sinemalardan kaldırılan, ülkemizde 10 Nisan 2015’te gösterime girecek olan, Kuzey Kore ile savaş nedeni tartışmaları yaratan film.
İlgiyle izlenen bir talk show programı, piyasaya yeni giren yapımcıyla ve karizmatik sunucusuyla yayınlandığı televizyon kanalında başarıyla devam etmektedir. Televizyon dünyasının durmaksızın üreten fabrikası, işlerken pek çok sırrı örter ve karanlık ilişkileri gizler. Tutunmaya çalışırken bir dakikada boğazına kadar batılabilirken tuhaf olaylar da etrafında gelişmeye başlar. Yapımcı ve sunucu da şov dünyasının kendileriyle ilgili yaptığı planlardan habersizdir. Bu planların içinde Kuzey Kore’nin başındaki diktatörün suikast komplosu da yer almaktadır. The Interview filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Interview filmini ayrıca Türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Interview Türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Interview izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Interview full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Interview 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder