31 Aralık 2014 Çarşamba

May’in Yazı - May in the Summer Türkçe Dublaj izle

Komedi ve dram filmlerine yepyeni bir soluk getirecek olan Cherien Dabis kaleminden güzel bir 2013 yapıt sizlerle olacak. Neresinden bakarsanız bakın, May mükemmel bir kadın: Zeki, çok güzel, yeni çıkan kitabı ortalığı kasıp kavuruyor ve kısa süre sonra, New York’lu seçkin bir akademisyen olan müşfik nişanlısıyla dünya evine girecek.
Ancak, May düğün için memleketi Ürdün’ün başkenti Amman’a adım attığında, küçük kız kardeşleri ve neredeyse tarih öncesinde boşanmış olan annesiyle babasının arasındaki, saymakla bitmez ailevi ve kültürel çatışmalarla burun buruna geliyor ve derhal, bu evlilik kararının doğru bir karar olup olmadığını sorgulamaya başlıyor. Ödüllü yönetmen Cherien Dabis’in (Amreeka) bu yeni çalışması, Sundance Film Festivali’nin dramatik bölümünün açılış filmiydi. May’in Yazı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. May’in Yazı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için May’in Yazı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
May’in Yazı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi May’in Yazı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

May’in Yazı - May in the Summer Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder