19 Aralık 2014 Cuma

Fatih'in Fedaisi: Kara Murat 2015 Full izle

Senaryosunu Fatih Usta ve Aytekin Birkon’un kaleme aldığı harika bir Tarihi film sizlerle. Yapımcılığını ise Murat Usta ve Halil İbrahim Usta’nın üstlendiği bu film Fetih 1453 Filminden sonra en iyi film olacak söylentilerini de beraberinde getirdi.
Kara Murat Efsanesi filmlerini küçük yaşımızdan beri izlemekteyiz. O Türk Milletinin kurtarıcısı niteliğini taşımaktadır. Cüneyt Arkın’la beraber tanıdığımız filmde Kara Murat isimli cengaverin zorluklarla dolu bizans savaşlarını izlemiştik. Bu 2015 ocak ayında vizyona girecek olan “Fatih’in Fedaisi Kara Murat” filmi 3 yıldan beri vizyona girmeyi beklemektedir. Teknik aksaklıklar nedeniyle 2015 yılına kadar anca hazır edilebilmiştir. Filmde hem senaristlik hem de baş rol oyunculuğu Fatih Usta’ya aittir.
Korkusuz, genç ve gözü pek bir akıncı beyi olan Kara Murat, Osmanlı ve Bizans İmparatorlukları arasında Sırbistan’da yaşanan savaşta, Bizans askerlerinin arasına tek başına girip, çatışmaların kaderini belirleyebilen bir savaşçıdır. Osmanlı sınırlarını koruyarak ve savaşta elde ettiği başarılarla cesaretini bir kez daha kanıtlayan Kara Murat, Bizans’ın da dikkatini çeker. Ülkesini, halkını, Osmanlı İmparatorluğu’nu ve de ailesini korumak için canını ortaya koyar. Fakat Sultan Murat’ın kardeşi olan Orhan Çelebi’nin tek hedefi tahta geçmektir. Öte yandan Sultan Murat’ın padişahlığı genç ve cesur oğlu Sultan Mehmet’e bırakır. Sultan Mehmet’in gençliğinden cesaret alanlar durumu fırsat bilip, kumpas kurarlar. Fatihin Fedaisi Kara Murat filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Fatihin Fedaisi Kara Murat filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Fatihin Fedaisi Kara Murat tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Fatihin Fedaisi Kara Murat izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Fatihin Fedaisi Kara Murat full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Fatih'in Fedaisi: Kara Murat 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder