17 Aralık 2014 Çarşamba

The Device 2014 Full izle

Senaryosunu ve yönetmenliğini Jeremy Berg’in yaptığı korku alanında bilim-kurgu tadında harika bir gerilim filmi sizlerle. Uzaylılar ve onların var olup olmadığını dair bir yapım sizlerle beraber olacak.
Hepimizin az çok uzaylılara hakkında bir şeyler işitmişizdir. Varlıklarının doğruluğu henüz kanıtlanmamıştır. Ya bu tür canlılar içimizde yaşıyorlarsa, ya bizim için akıl almaz planları varsa? Abby ve Rebecca iki kız kardeştirler. Ormanda küçük bir kulübede yaşamaktadırlar. Bu orman onların düşündükleri kadar sessiz ve sakin değildir. Bu ormanın yakınlarında gerçekleşen olaylardan hiç haberleri yoktur. Küçük siyah zararsız görülen bu küre bir gizemin anahtarı niteliğindedir. Zamanı geldiğinde bu küre aktif olacak ve dünya insanlardan arınacaktır. The Device 2014 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Device 2014 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Device 2014 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Device 2014 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Device 2014 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Device 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder