22 Aralık 2014 Pazartesi

The Legend of Korra 4.Sezon HD izle

Senaryosunu Michael Dante Dimartino ve Bryan Konietzko’nun kaleminden çıkan bu anime türündeki dizi sizlerle. Dizi 4.Sezonunda mükemmel bir başlangı ve mükemmel bir bitiş gerçekleştirmiştir. Dizi ABD’de Nickelodeon Movies yapımcılığıyla yayınlanmıştır.
Book Three: Change iki hafta sonra geçer. İlk üç bölüm değişim sonucu bazı insanların hava bükücü olması ve hava ulusunun yeniden dirilmesiyle başlar. Dünyanın en güçlü 4 suçlusundan biri olan Zaheer hapisten kaçmayı başarır. Hava bükücü olmuştur. Sırayla Ghazan, Ming Hua ve sevgilisi P’Li yi de kurtarır ve Korra’Yı yakalamaya çalışırlar. Amaçları onu avatar halindeyken yok etmek ve dünyadaki tüm liderleri ortadan kaldırmaktır. Korra tam avatar halindeyken zincirlerden kurtulur ve Zaheer’e karşı büyük bir savaş verir. P’Li, Ming Hua ve Ghazan ölür. Zaheer yeniden hapise atılır. The Legend of Korra 4.Sezon dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Legend of Korra 4.Sezon filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Legend of Korra 4.Sezon türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Legend of Korra 4.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Legend of Korra 4.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Legend of Korra 4.Sezon HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder