22 Aralık 2014 Pazartesi

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Full izle

Senaryosunu ve yönetmenliğini Paul W.S. Anderson’un yazıp yönettiği bir video oyunundan uyarlanan “Resident Evil” filminin 4. serisi olan Ölümden sonra(Afterlife) filmi sizlerle olacak. Yapımcılığını Paul W.S. Anderson ve Bernd Eichinger birlikte yürütmüşlerdir. Oyuncuları ise: Milla Jovovich , Wentworth Miller , Ali Larter , Sienna Guillory ve Spencer Locke gibi ünlü isimler bulunmaktadır.
Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombilere dönüşürken, Alice(millaJovovich) sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor. Umbrellayla olan savaşı yeni boyutlar kazanıyor, fakat Alice (millaJovovich)beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alıyor. Yeni bir yol buluyorlar ve bu yol zombilerden uzak Los angeles daki bir sığınağa gidiyor. Fakat, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi ile dolu olmaktadır, Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır. Filmin orijinal isimi Resident Evil 4 Afterlife şeklindedir. Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Ölümcül Deney 4 Ölümden Sonra Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder