23 Aralık 2014 Salı

Mucize 2014 Full izle

Senaryosunu ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği ve aynı zamanda baş rolde yer alan yönetmen-oyuncu Kırmızıgül çekimlerini İzmir/Foça, Uşak, Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde gerçekleştirmiştir. Bu Mucize filmi onun dram filmleri dalında iyi bir yer edinmesini sağlayacak gibi. Yapımcılığını ise Kırmızıgül ve Murat Tokat birlikte yürütmüşlerdir. “New York’ta Beş Minare” filmiyle büyük bir gişe elde eden Kırmızıgül, “Mucize” filminin bütçesini 5.000.000 $ olarak açıklamıştır. Bu bütçelik bir yapımdan büyük bir başarı yakalayacağına eminiz.
1960′lı yıllarda sefalet içinde yaşayan, darbenin içinde debelenen Türkiye’nin panoramasına ışık tutacak. Filmde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzbinlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesi anlatılıyor. 1960’lı yıllarda darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmenin (Talat Bulut’un) Anadolu’nun keşfedilmemiş bir köşesine sürgüne gidişini anlatıyor. Mucize 2014 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Mucize 2014 filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Mucize 2014 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Mucize 2014 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Mucize 2014 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Mucize 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder