25 Aralık 2014 Perşembe

Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk Full izle

Senaryosunu Semra Dündar’ın kaleme aldığı serinin ikinci filmi olan 2 Buçuk filmi sizleri güldürün tadına vardıracak güzel bir yapım sizlerle. Yapımcılığını ise Kült Film üstlenmiştir.
Hayatını karın tokluğuna rol aldığı erotik filmlerle geçindiren Kerim’in en yakın arkadaşı Basit dışında pek kimsesi yoktur. Çaresizlikle sürüp giden hayatları, Kerim’in varlığından bile haberdar olmadığı babasının ortaya çıkmasıyla kökünden değişir. Zira ölüm döşeğinde olan babası, ölmeden önce oğlunu görmeyi istemiştir. Kerim’in bilmediğiyse bir hayli varlıklı bir adamın oğlu olduğu ve büyük bir mirasın varislerinden biri olacağı gerçeğidir. Kerim en yakın dostu Basit’i de alarak babasının yaşadığı lüks malikanenin yolunu tutar ve burada üvey annesi Peri ile üvey kardeşleri Rüya ve Arif ile tanışır. Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Vay Başıma Gelenler 2 Buçuk Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder