18 Aralık 2014 Perşembe

Yargıç - The Judge 2014 Full izle

Senaryosunu Bill Dubuque’nin kaleme aldığı ve yapımcılığını Robert Downey Jr. ve Susan Downey birlikte üstlenmişlerdir. Bir Warner Bros filmi sizlerle beraber olacak.
Downey’in canlandıracağı başarılı bir avukatın, annesinin cenazesi için memleketine dönmesinden sonra yaşananları anlatacak. Babasıyla arasının pek de iyi olmadığı avukat, Alzheimer hastası babasının, annesinin ölümüyle bir bağlantısının olup olmadığını araştırırken, unuttuğu kökleriyle de tekrar karşılaşacak.
Hank Palmer parlak bir kariyeri olan, Chicago’da yaşayan bir avukattır. Önemli bir davasının arifesinde, annesinin kaybettiğinin haberini alır. Babasıyla çok uzun zamandır görüşmeyen Hank, aileden iletişimde olduğu tek insanı da kaybetmiştir. Üstelik doğup, büyüdüğü Carlinville kasabasından başka kimseyle de görüşmemiştir. Annesinin cenazesi için geri dönen Hank’ı, burada cenaze töreninden daha fazlası beklemektedir. Pek de sıcak karşılanmadığı kasabadan bir an önce uzaklaşmaya çalışırken kendisini, 42 yıllık yargıç olan babasını savunmak üzere mahkemede bulur. Yargıç filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yargıç filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yargıç türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yargıç izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yargıç full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yargıç - The Judge 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder