22 Aralık 2014 Pazartesi

Mandıra Filozofu 2: İstanbul Full izle

2014 Nisan ayında vizyona giren “Mandıra Filozofu” filmi 1.000.000 gişe yaparak kendi çapında bir rekora imza atmıştır. Bu film Bodrum’la sınırlı kalmamalıydı. Yeni bir projeye imza atmak isteyen baş rol oyuncusu Müfit Can Saçıntı, bunun için Türkiye’nin medeniyet beşiği olan İstanbul’u tercih etmiştir. Film 13 Mart 2015 tarihinde vizyonlarda olacaktır.
İstanbul bu iş için biçilmiş kaftandır. Çünkü İstanbul’da yozlaşmalar, yolsuzluklar ve tartışabilecek bir çok malzeme bulunmaktadır. Fakat diğer filmde senaristlik yapan Birol Güven bu filmde yer almamıştır. Müfit Can Saçıntı namı değer Mustafali artık İstanbulUn aksak yönlerini irdelemeye geliyor. O yapılabilecek bir çok şeye karşıdır. Neden mi çünkü bu tür şeyler metabolizmamızı kötü yönde etkilemektedir. Filmin sloganı ise “Her Zaman Bir Seçenek Vardır, o da Vazgemektir” şeklindedir. Mandıra Filozofu 2 İstanbul filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Mandıra Filozofu 2 İstanbul filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Mandıra Filozofu 2 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Mandıra Filozofu 2 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Mandıra Filozofu 2 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Mandıra Filozofu 2: İstanbul Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder