27 Aralık 2014 Cumartesi

Haider 2014 Full izle

Hint Sinemasını millet olarak hepimiz bir nebze de olsa takip ediyoruz. sayılı da olsa çok güzel filmler izlemişizdir. “Benim Adım Khan, Ghajinive Her Çocuk Özeldir” gibi yapıtlar başlıcalarıdır. Bu izleyeceğimiz filmin yapımcısı, senaristi ve yönetmeni Vishal Bhardwaj’dır. Film İmdb puanlamasında 8.7 gibi harika bir puana sahip. Filmin baş rollerinde ise yakışıklı Hintli oyuncu Shahid Kapoor ve güzel Hintli oyuncu Shraddha Kapoor bulunmaktadır.
Bir insanı ayakta tutan şey ailesidir. İnsan ailesi için yaşar ve sadece ailesi için her şeye katlanır. Haider ailesine öylesine çok bağlı bir gençtir ki çevresi bu bağlılığına çok şaşırır. Haider için sıradan bir gündü fakat kötü bir haber almıştır ve doğup büyüdüğü kenti yani Kashmir’i ter etmek zorunda kalmıştır. Babası ortalıklar da yoktur bu durumu öğrenmek için yoğun bir araştırma içersine giren Haider sonun da öğrenir ki güvenlik güçleri tarafından alıkoyulmuştur.
Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de annesi ve amcasının yasak ilişkisini öğrenir. Haider için işler çığırından çıkmıştır artık. Bir zaman sonra babası vefat eder. Bu durum öylesine çok üzmüştür ki Haider’ı derin bir üzüntü içersinde araştırmalara girer ve öğrenir ki babasını içeriye tıkan adam amcasıdır. Haider artık merhamet kelimesinin anlamını unutmuş; amcasına ve annesine karşı bir savaş başlatmıştır. Haider filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Haider filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Haider türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Haider izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Haider full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Haider 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder