16 Aralık 2014 Salı

Kuralsız - Insurgent 2015 Full izle

Uyumsuz filminin ve kitabının devamı olan bu filmde bir isyan başlatılmıştı. Bu isyan sonrası insanlar parçalandı ve bölündüler. Bu bölünme sonrası gerçekleşen olayları kaleme alan Akiva Goldsman ve Brian Duffield harika bir görsellik ve uyum yakalamışlardır. Birinci filmde yakalayamadıkları aksiyon ve gerilim sahnelerini fazlasıyla kapatmışlardır. Yapımcı Lucy Fisher ve Douglas Wick birinci filmden elde ettikleri gelirin iki katını elde edeceklerini düşünmektedirler. Filmde yer alan oyuncular ise: Shailene Woodley , Theo James , Ansel Elgort , Miles Teller ve Kate Winslet gibi ünlü isimlerdir.
Film, çok farklı bir ütopyada geçen öyküde, beş farklı çeşide bölünen bir toplumun tüm yaşantısını bu hiyerarşik yapı üzerine inşa ettiğini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanmaya karşı çıkan Tris, hem çevresindeki insanları hem de işleyen bu düzeni değiştirecek güce sahip olduğunu keşfetmişti. Tris’in tercihinin sonuçlarının yanı sıra, çözülmeye başlayan düzenin dünyayı ne hale getirdiğine tanık olacağız! Mücadeleye kaldığı yerden devam edecek olan Tris’in yolculuğunun bu ikinci ayağını perdeye taşıyacak isim ise, Robert Schwentke olacak. Kuralsız filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kuralsız filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kuralsız türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kuralsız izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kuralsız full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kuralsız - Insurgent 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder