8 Şubat 2015 Pazar

Ali Kundilli Full izle

Ülkemizde şöyle bir algı vardır: Sigortalı bir işte çalışan birine sadece kız verilebilir. Mucitlik yapan veya bir şeyler üretmeye çalışan birine kimse kızını vermek istemez. Çünkü onların hayallerinin gerçek olması bizim AB girmemiz gibi bir şeydir. Ali Kundilli harika bir karaktere sahip olan temiz güzel huylu birisidir. Bu huyundan mı kaybediyor bilinmez. Fakat o diğer insanlar gibi siğortalı işte çalışıp ömrünü çürütmek istemez. Onun tek istediği yaptığı icatların birileri tarafından farkedilmesidir.
Çocukluk arkadaşı olan Vedat bu hayalin bir sonunun olmadığını düşünerek bu hayalden vazgeçer ve normal insanlar gibi sigortalı bir işe girer. Onunda tek isteği Ayşe’yle evlenmek ve hayatına devam etmektir. Ayşe’nin ailesinin tek isteği sigortalı bir işte çalışmasıdır. Bu Vedat’a has bir şey değildir aslında. Ali içinde bu durum da geçerlidir. Çünkü İlknur’un ailesi de aynı şart dahilinde kızlarını vereceklerini söylemişlerdir. Bu tür karışıklıklar devam ederken Vedat’la Ayşe’nin kına gecesinde tüm işler değişmiştir.
Filmin baş rolünde bulunan Ali karakterini Cem Gelinoğlu canlandırmaktadır. Filmin senaryosunu da Cem Gelinoğlu kaleme almıştır. Yapımcılığını ünlü yapımcı Faruk Aksoy üstlenmiştir. Filmin amacı ise “Recep İvedik” serisinin rekorunu kırmaktır. Ali Kundilli filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ali Kundilli filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Ali Kundilli tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ali Kundilli izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ali Kundilli full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Ali Kundilli Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder