17 Şubat 2015 Salı

Murat Kaptan - Uzay Kuvvetleri 2911 Full izle

Uzay insanlar için her zaman büyük bir gizem taşımaktadır. Herkes orada neler olduğunu ve yaşamın olup olmadığını merak etmektedirler. “Yıldız Savaşları” film serisi ve bir çok uzay filmi çok sevilmektedir. Çünkü insan hayallerindeki şeyleri görmek çok isterler. Türkiye’de 3 boyutlu film yapımı pek bulunmamaktadır. Şahin Michael Derun bu tabuyu yıkarak ilk 3 boyutlu animasyon filmini çekmiştir.
“Murat Kaptan – Uzay Kuvvetleri 2911″ ismini verdiği bu yapımda uzayın derinliklerindeki bilinmemezlikleri araştırmıştır. Savarona adlı bu uzay aracı uzayın hiç keşfedilmemiş bir bölümü olan Albatros uzay istasyonuna giderek buradan numuneler toplamıştır. 4 kişilik bir mürettebatı olan bu gemi bir terslikle karşılaşır. Murat kaptan ve mürettebatının tüm insanlık ve güneş sistemi için verdikleri mücadeleyi konu alan harika bir yapım sizlerle olacak. Filmi seslendiren isimler ise Murat Şen , Umut Tabak , Naci Taşdöğen , Fatih Özacun ve Aydoğan Temel şeklindedir. Uzay Kuvvetleri 2911 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Uzay Kuvvetleri 2911 filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Uzay Kuvvetleri 2911 tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Uzay Kuvvetleri 2911 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Uzay Kuvvetleri 2911 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Murat Kaptan - Uzay Kuvvetleri 2911 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder