26 Şubat 2015 Perşembe

Inherent Vice 2015 Full izle

Thomas Pynchon’un ünlü romanı olan “Inherent Vice” romanının sinema versiyonu karşımızda. 10980′li yılların Los Angeles’ında geçen olayda polis memuru Larry, çok sinirli ve agresif bir polis memurudur. Bir gün eski kız arkadaşının kaybolması üzerine bu davayı kendisi üstlenir. Bir takım araştırmalar yaptıktan sonra ipuçları elde eder. Bu ipuçları onu çok farklı ortamlara sürüklemektedir.
Geldiği yerde tanıştığı insanlardan çok gariptir. Bu olayı çözmeye öylesine vermiştir ki kendini ne hale geldiğini görmüyordur bile. Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini Paul Thomas Anderson üstlenmiştir. Yapımcılığını ise Paul Thomas Anderson , Daniel Lupi ile birlikte yürütmüştür. 20.000.000 $ gibi büyük bir bütçeyle oluşturulan film sizlere suç filmi adına güzel görüntüler sunacaktır. Inherent Vice filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Inherent Vice filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Inherent Vice türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Inherent Vice izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Inherent Vice full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Inherent Vice 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder