25 Şubat 2015 Çarşamba

Aşk Olsun 2015 Full izle

Kadın veya erkek olsun hiç fark etmez herkesin ilişkiler konusunda bir takım sorunları vardır. Bu sorunları kimileri sevgilileriyle konuşarak kimileri ise kendince yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Peki bunun başka bir yolu yordamı yok mudur? Tabi ki vardır. İlişki uzmanlığı diye bir meslek bulunmaktadır. Bu mesleğin uzmanları kadın ve erkekleri ilişkiler konusunda yönlendirmektedirler. Filmde Ozan karakterini canlandıran İlker Aksum, bu mesleği konu edinmiştir. Ozan’a bir gün Ceyda diye bir hasta gelmiştir. Ceyda, tam düğün anında sevgilisini ter eden bir genç kızdır ve sevgilisini çok sevmektedir onu geri kazanmak ister. Ama sevgilisi olan Caner onun gibi ilişkiyi kurtarmak değil zamanın tadını çıkarmayı tercih ederek yeni bir ilişkiye adım atmıştır.
Caner’in sevgilisi olan Pınar’ı ise Ozan çok sevmektedir. Caner’i kıskandırmak adına Pınar ile birlikte görünürler. Ceyda ile Caner’in arasındaki ilişki yeniden alevlenecek derken Pınar sahte ilişkiden sıkılıp Caner’in kanına girerek Ceyda’dan intikam alması için yardım eder. Bunun üzerine de Ozan Pınar’a karşı duygularını açıklayınca işler tamamen karışır. Senaryosunu Eşref Dinçer kaleme almıştır. Filmin yönetmenliğini ise Cüneyt Ceylan üstlenmiştir. Filmde yer alan ünlü oyuncular ise Sedef Avcı , İlker Aksum , Selen Seyven , Kenan Ece ve Betül Arım şeklindedir. Yapımcılığı ise yeni bir yapımcı şirketi olan Film Bahçesi üstlenmiştir. Aşk Olsun filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Aşk Olsun filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Aşk Olsun tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Aşk Olsun izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Aşk Olsun full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Aşk Olsun 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder