27 Şubat 2015 Cuma

Helix 2. Sezon Full izle

Filmin senaryo koltuğunda Cameron Porsandeh , Javier Grillo-Marxuach ve Ronald D. Moore gibi ünlü isimler bulunmaktadır. 1.Sezonda olduğu gibi 2.sezonda bir çok gizemiyle geliyor. Arktik’te Hastalık Kontrol Merkezinde çalışan bir grup bilim insanını konu alacak. Potansiyel bir salgını önlemek için bölgeye giden bilim insanlarımız hastalığın insanlık için bir felaket olabileceğini fark ettiklerinde ise, ellerinde sadece iki seçenek kalacak. Onu yok etmek veya dünyanın yok olmasına izin vermek.
Battlestar Galactica’nın yaratıcısı Roland D. Moore’u bir defa daha harikalar yaratırken görmek isteyenler bu diziyi merakla bekliyorlar. Ayrıca Contact gibi kendi türünün güzel örneklerinden olan bir yapımın yardımcı yapımcısı Lynda Obst da projenin içinde. Bu kadar da değil, bir başka efsane Lost’un yapımcısı Steven Maeda da onlara destek veriyor. Helix 2. Sezon dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Helix 2. Sezon dizisini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Helix 2. Sezon türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Helix 2. Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Helix 2. Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Helix 2. Sezon Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder