28 Şubat 2015 Cumartesi

Lazarus Etkisi Full izle

Dr. Frankestein’dan başlamak üzere insanlar yeniden canlandırma üzerine çalışmaktadırlar. Bu çalışma ruhu gitmiş bir bedeni yeniden hayata döndürmek demektir. Peki bu mümkün müdür? Bir çok bilim insanı hala araştırıyor olsalar da biz inanan kesimler olarak ruh bedeni terk ettikten sonra geri gelmeyeceğini biliyoruz. Çünkü bedenin ve ruhun yaratılış gayesi budur. Bir grup tıp öğrencisi hayvanlar üzerinde yeniden can verme çalışmaları yapmaktadırlar. Bu deneyleri uzun bir süre tekrar ettirdikten sonra bir başarı elde etmiştirler. İlk önce bir köpek üzerinde denedikleri bu çalışma olumlu bir sonuç vermiştir aslında. Tek sorun yeniden canlanan köpeğin beyin semptomlarında karışık bir frekans vardır. Beyni farklı farklı frekanslarda çalışmaktadır.
Bir kaç pürüzü hallettikten sonra tekrar deneye başlayan grup bir terslikle karşılaşmışlardır. Hayvana elektrik verirken Zoe elektriğe maruz kalıp ölmüştür. Bu durumu kabullenemeyen erkek arkadaşı onu deney masasına yatırarak yeniden canlandırır. Zoe yeniden hayat bulmuştur fakat eskisi gibi değildir. Beyin aktiviteleri çok hızlı çalışmaktadır ve rüya sandığı bir aleme gelip gitmektedir. Zoe, artık tüm ekip için büyük bir sorun teşkil etmektedir. Senaryosunu Jeremy Slate ve Luke Dawson kaleme almıştır. kamera arkasında ise David Gelb bulunmaktadır. Yapımcıları ise filmi eşsiz kılan “Arınma Gecesi” , Ruhlar Bölgesi” ve “Paranormal Activite” film serilerinin yapımcısı olan Jason Blum ve Jeanette Brill üstleniyor olmasıdır. Filmin oyuncu kadrosunda Olivia Wilde , Evan Peters , Sarah Bolger , Donald Glover ve Mark Duplass yer almaktadır. Lazarus Etkisi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Lazarus Etkisi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Lazarus Etkisi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Lazarus Etkisi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Lazarus Etkisi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Lazarus Etkisi Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder