22 Şubat 2015 Pazar

The Messengers 1.Sezon Full izle

Uzay derinliklerinin karmaşalarla dolu olduğu gerçeğini ve arada sırada da olsa gök cisimlerinin dünya yüzeyine düştüğünü duymuşuzdur. Fakat her düşen cisim ardında bir radyasyon bırakmaktadır. ABD yakınlarına düşen ve nereden düştüğü tam olarak bilinmeyen bir gök cismi çok büyük bir etki yaratmıştır. Bu etki normalin aksine kötü sonuçlar doğurmuştur. Gök cisminin düşmesinin ardından ülkenin çeşitli yerlerinde bazı insanların kalpleri durmuştur. Ardından bir kaç saat içerisinde tekrar hayata geri dönmüşlerdir. Bu insanlar o gök cisminden dolayı bir takım güçler edindiklerini fark ederler. Kesinlikle radyasyondan olduğu bilinen bu değişim onlara bahşedilmiş bir nimettir aslında. Bu gök cismi beraberinde de bir mesaj getirmiştir aslında. Dünya yok olmak üzeredir ve bunu engelleyecek olan da bu özel insanlardır.
Dizinin yönetmen kadrosu oldukça kalabalıktır bu da dizinin ne kadar maliyetli olduğunu açıklamaktadır. Carl Binder , Duane Clark , Eoghan O’Donnell , Guy Norman Bee , James L. Conway , Jeffrey G. Hunt , Jerry Sidell , John Newby , Tim Hunter ve Trey Callaway gibi ünlü isimler yönetmenliği üstlenmiştir. Oyuncu kadrosunda ise: Akshay Patel , Brian Barela , Brittany O’Grady , Derek Blakeney , Diogo Morgado , J.D. Pardo , Joel Courtney , Jon Fletcher , Robb Moon , Sam Littlefield , Shantel VanSanten , Sofia Black-D’Elia , Victor Slezak , Waylon Brady , Zeb Sanders gibi isimler yer almaktadır. Dizinin senaristleri ise Carl Binder , Eoghan O’Donnell ve Trey Callaway’dir. The Messengers dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. The Messengers dizisini ayrıca türkçe altyazılı izlemek isteyenler için The Messengers 1.Sezon türkçe altyazılı izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Messengers 1.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi The Messengers 1.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

The Messengers 1.Sezon Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder