24 Şubat 2015 Salı

Daredevil 1.Sezon HD izle

Marvel için “Deradevil” ilk göz ağrısı gibi bir şeydir. Çünkü “Korkusuz” filmi 2003 yılında vizyona girmiştir. Marvel orada film ustalığını pek konuşturamamıştır. O zamanlardaki teknolojik imkanlarla şimdiki imkanlar arasında dağlar kadar fark vardır. 2015 yılının başlarında televizyon ekranlarına gelecektir. Matt Murdock isminde şahsiyet nüfuslu bir avukattır. O gündüzleri avukatlığını yapıp geceleri korkusuz olarak sokaklara çıkmaktadır. Onun bir kaza sonrası görme yetileri zayıflamıştır. Radyoaktif bir sıvıya aşırı derecede maruz kalan bünyesi görme yetilerini etkilemiştir.
Bunun olması onun hayatını zora koşacakken diğer yetileri mükemmel bir düzeyde iyileşmiştir. Çok iyi duyuyor ve hücreleri çok hızlı iyileşiyordur. Filmin yönetmen kadrosu oldukça kalabalıktır. Adam Kane, Bill Everett, Drew Goddard, John Paesano, Matthew J. Lloyd, Phil Abraham ve Stan Lee gibi ünlü yönetmenler bu dizinin yönetmenliğini üstlenmişlerdir. Oyuncu kadrosunda ise Alexander Blaise, Bob Gunton, Charlie Cox, Elden Henson, Geoffrey Cantor, Ilan Krigsfeld, Judith Delgado, Mike Carlsen, Peter Claymore, Rosario Dawson, Scott Glenn, Steve Ferrarie, Toby Leonard Moore, Vincent D’Onofrio ve Vondie Curtis-Hall gibi bir çok yetenekli oyuncuyu bünyesinde barındırmaktadır. Daredevil 1.Sezon filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Daredevil 1.Sezon filmini ayrıca türkçe altyazılı izlemek isteyenler için Daredevil 1.Sezon türkçe altyazılı izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Daredevil 1.Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Daredevil 1.Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Daredevil 1.Sezon HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder