8 Şubat 2015 Pazar

Yav He He Full izle

Senaryosunu Yücel Gökçek’in kaleme aldığı bir Doğu Anadolu komedisi sizlerle olacak. Filmde bir çok yörenin şivesi işlenmiştir. Doğu Anadolu’nun Cırtik köyünde doğan Sabri ile Medeni, hastalanan nenelerinin ilaç masrafları için sahip oldukları üç koyunu satmaya karar verir. İnternete verdikleri ilana İstanbul’dan müşteri çıkınca, İstanbul’a gitmeye karar verirler. Fakat hesaba katmadıkları bir şey vardır. Köyün, futbol düşkünü üç çocuğu da, İstanbul’da futbolcu olmak için onlarla gitmiştir. İstanbul’a gidip ilk iki koyunu teslim ettikten sonra, geriye kalan bir koyunun çalındığını fark ederler. Artık koyunu bulmadan geri dönmeyeceklerdir.
Sabri ile Medeni Doğu Anadolu’nun Cırtik köyünde doğup büyümüştür. Bir gün neneleri hastalanınca ilaç parasını karşılamak için ellerindeki 3 koyunu mecburen satmaya karar verirler. Ama internete verdikleri ilana müşteri İstanbul’dan çıkar! Bu esnada köyün futbol sevdalısı üç çocuğu da peşlerine takılır. Büyük şehre varıp ilk iki koyunu satarlar ama geriye kalan son koyun çalınmıştır! İki kafadar kayıp koyunu bulmadan köye geri dönmeyecektir. Komedi filminin yönetmenliğini Volkan Özgümüş üstlenirken oyuncu kadrosunda Sabahattin Yakut, Yücel Gökçek yer alıyor. Yav He He filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yav He He filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Yav He He tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yav He He izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yav He He full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yav He He Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder