16 Şubat 2015 Pazartesi

Fantastik Dörtlü 2015 izle

“Fantastik Dörtlü” serisinin başlangıcı konu alan bu 2015 yapımı filmde, lastik adam, Storm, Alev Çocuk ve taş adam hepsinin başlangıcına gideceğiz. “Fantastik Dörtlü Gümüş Sörfçünün Yükselişi” filminden sonra uzun bir ara veren fantastikler bu sefer ki filmde uzun soluklu bir maceranın içerisinde bulacaklar kendilerini. Gümüş Sörfçü’nün ardından daha fantastik bir film ve aynı kadronun olacağı beklenirken yeni isimler kadroda yer almıştır.
Miles Teller ismi Reed Richards / Mr. Fantastic rolünde yer almıştır. Kate Mara ise Sue Storm / Invisible Woman rolünde yer almıştır. Michael B. Jordan ise Johnny Storm / The Human Torch rolünü canlandırmaktadır. Jamie Bell, Ben Grimm / The Thing rolüyle karşımıza çıkacaktır. Toby Kebbell kötü rolde Dr. Doom kılığına bürünmüştür. Tim Blake Nelson ise karşımıza Harvey Elder olarak çıkacaktır. Filmin Senaryosunu Stan Lee , Jack Kirby , Simon Kinberg , Josh Trank , Ashley Miller ve T.s. Nowlin gibi büyük bir grup kaleme almıştır. Yapımcılığını ise “X Men Geçmiş günler Gelecek” filminin yapımcıları olan Stan Lee ve Matthew Vaughn üstlenmiştir. Fantastik Dörtlü 2015 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Fantastik Dörtlü 2015 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Fantastik Dörtlü 2015 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Fantastik Dörtlü 2015 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Fantastik Dörtlü 2015 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Fantastik Dörtlü 2015 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder