18 Şubat 2015 Çarşamba

Fokus Full izle

Kimisi dolandırıcılığı başlı başına bir meslek haline getirir. Bu konuda tüm hünerlerini sergileyip en iyisi olmak için uğraşır. Dolandırıcılık bir grup çalışma içerisinde yapıldığında daha büyük bir iş haline gelir. Nicky, hayatı boyunca tecrübeli bir dolandırıcı olmuştur. Aldığı her işi layıkıyla yerine getirip; temiz bir iş çıkarmıştır. Fakat bir gün yolu Jess ile çakışır. Jess bir dolandırıcı değildir, ama bir dolandırıcı potansiyeli olduğu çok açıktır.
Nicky her ne kadar da yalnız çalışmayı sevse de Jess’i yanına almıştır. Ona bildiklerini öğretmeye başlamıştır. Jess ve Nicky arasında ufaktan bir aşk baş göstermeye başlamıştır. İkili güzel işler yapmışlardır. Fakat Nicky bu yakınlaşmanın çok hızlı olduğunu düşünmüştür ve Jess ile ayrılmıştır. Aradan 3 sene sonra tekrar karşılaşan ikili yeniden büyük bir aşka başlayacaklardır. Nicky rolünü canlandıran isim ünlü oyuncu Will Smith’in ta kendisidir. Jess rolünde ise Margot Robbie yer almaktadır. “Focus” Filminin yönetmenliğini ve senaryosunu Glenn Ficarra ve John Requa üstlenmişlerdir. Fokus filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Fokus filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Fokus türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Fokus izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Fokus full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Fokus Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder