26 Şubat 2015 Perşembe

Gece Takibi 720p izle

Yönetmen Jaume Collet-Serra “Non – Stop” filiminin ardından ikinci defa Liam Neeson’la çalışmaktadır. Tetikçi filmleriyle adından çokça söz ettiren Liam tekrar bir tetikçi rolüyle karşımızda. Eski bir tetikçi olan Jimmy Conlon, artık eskisi gibi işlerini seri yapamamaktadır. En büyük planı ise normal bir yaşantı yaşamaktadır. Eski patronu olan Shawn Maguire, çok acımasız ve çok zalim biridir. Shawn, Jimmy’i sıkıştırarak son bir iş yapmasını sağlar.
Jimmy’nin son işi patronun karısını ve çocuğunu korumaktır. Normal bir iş gibi görünen bu kovalamaca da Jimmy’nin hayatı söz konusudur. Aksiyon filmlerinin sevilen yüzü Liam Neeson’dan kovalamaca dolu bir aksiyon filmi sizlerle. Filmin senaryosunu Brad Ingelsby kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Michael Tadross ve Roy Lee birlikte yürütmüşlerdir. Liam’ın yanı sıra Ed Harris , Genesis Rodriguez , Vincent D’Onofrio ve Joel Kinnaman gibi ünlü isimlerde filmde rol almaktadır. Gece Takibi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Gece Takibi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Gece Takibi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Gece Takibi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Gece Takibi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Gece Takibi 720p izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder