10 Şubat 2015 Salı

Kule Full izle

Senaryosunu Sang-don Kim’in kaleme aldığı bu Hong Kong filmi 2012 yapımıdır. Filmin yönetmenliğini ise Ji-hoon Kim üstlenmiştir. Filmde yer alan oyuncular Kyung-gu Sol, Sang-kyung Kim ve Ye-jin Son şeklindedir. İkiz Kulelere yapılan saldırıya benzer bir konunun işlendiği harika bir aksiyon sizlerle olacak.
Amerika’daki ikiz kulelerin benzerlerine sahip olan Seul’de ikiz kulelerde ki patlama ve oradaki insanların yaşadığı can pazarı konu alınıyor. Noel yaklaşıyordur, herkes noel hazırlığında olacaklardan habersiz işlerine devam ediyorlardır. Seul’ün merkezi bir yerinde bulunan ünlü ve lüks Tower Skype ikiz kuleleri, noel öncesinde müşterileri için tam kapasite bir şekilde hazırlık yapıyorlardır. Bir anda mutfakta bir yangın başlar, önceleri çokta önemsenmeyen yangın sırasında müşteriler halen eğleniyor ve parti halen devam ediyordur. Yangın hızlı bir şekilde büyür ve yüzlerce insan ölümle yüz yüze gelir. Kule filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kule filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kule türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kule izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kule full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kule Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder