28 Şubat 2015 Cumartesi

Mihrez Cin Padişahı Full izle

Türk sinemasının temelini aslında korku filmleri oluşturmaktadır. Nasıl bir aksiyon filminde Amerikalılar başı çekiyorlarsa bir korku filminde de ülke olarak biz çekiyoruz başı. Tek Fark onların filmleri dünya genelinde gişe rekorları kırıyor bizim filmlerimiz ise hala ülke sınırlarını aşmış değil. Ya reklam kabiliyetimiz iyi değil ya da tutunduğumuz film türü iyi değil burası tamamen muallakta. Bu filmimizde; doğum gününü arkadaşlarıyla birlikte kutlamak isteyen Betül arkadaşlarını evine davet eder. Gelen bu dört arkadaştan: Ekibin espirili çocuğu Şafak, ekibin güzeli Sibel, pek yakışıklı olmasa da Onur ve ekibin en tırsak elemanı Derin’den oluşmaktadır. Doğum gününü evde sıkıcı bir şekilde kutlamak istemeyen Betül kampa gitmeyi teklif eder. Ekip genç kanları kaynıyor tabi bu fikri kabul edip bir kamp alanına yerleşirler.
Bir süre geçtikten sonra ortamdaki sohbet kabak tadı vermeye başlar ve Şafak eğlenceli bir fikri olduğunu söyler. Cin çağırma seansı yaparak bir şekilde eğleneceklerini düşünmüşlerdir. Kimse bu duruma her ne kadar sıcak bakmasa da Şafak herkesi sempatik tavırlarıyla ikna etmiştir. Seansı duydukarı kadar uygulayan bu gençler bir süre sonra olmadık halüsinasyon görmeye başlarlar. Başta Betül herkesin öldüğünü görür ve hemen orayı terk etmek istediğini söyler. Kamptan hemen geri dönen arkadaşlar kendilerini eskisi gibi iyi hissetmemektedirler. Bir süre sonra arkadaşlarının ve ailesinin kaybolduklarına tanık olan Betül bir şeyler yapmalıdır. Yoksa en son kaybolan kişi kendisi olacaktır. Geçmişte işledikleri günahların cezasını çekmektedirler. Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın üstlendiği gerilim dolu bir korku filmi sizlerle olacak. Filmin oyuncu kadrosunda Melisa Toros, Tarık Ündüz, Doğa Konakoğlu, Haldun Boysan, Leyla Yüngül ve Gizem İlhan gibi yeni nesil oyuncu adayları bulunmaktadır. Mihrez Cin Padişahı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Mihrez Cin Padişahı filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Mihrez Cin Padişahı tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Mihrez Cin Padişahı izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Mihrez Cin Padişahı full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Mihrez Cin Padişahı Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder