26 Şubat 2015 Perşembe

Diplomasi 2014 Full izle

Cyril Gely’nin kaleme aldığı “Diplomasi” Filmi sizlere diplomatik anlaşmaların nasıl şartlar altında yapıldığına dair güzel bir senaryo sunmaktadır. Filmin yönetmenliğini Volker Schlöndorff üstlenmiştir. Yapımcılığını ise Marc De Bayser ve Frank Le Wita ile birlikte üstlenmiştir. Usta sinemacı Volker Schlöndorff’ün İkinci Dünya Savaşı sırasında Paris’in yıkımdan kurtuluşunu anlattığı bu film Berlin Film Festivali’nde prömiyerini yaptı.
1944 yılının Ağustos ayında, Müttefikler Paris’e doğru ilerlemeye başlar. İşgal altındaki Paris’in Alman komutanı Dietrich von Choltitz, Hitler’in kenti dümdüz etme emrini uygulamak üzeredir. Neredeyse son anda, İsveç büyükelçisi Raoul Nordling komutanlığa gelir ve von Choltitz ile şehrin kaderini belirleyen bir sinir harbine tutuşur. General sonunda bu yıkıcı emri uygulamaktan vazgeçecektir. Diplomasi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Diplomasi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Diplomasi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Diplomasi izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Diplomasi full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Diplomasi 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder