26 Şubat 2015 Perşembe

Mercy 2014 Full izle

Filmdeki “Hastur” öğesi Stephen King’den de önce, H.P. Lovecraft ve arkadaşlarının kullandıkları bir kötücül varlık. Stephen zaten Cthulhu mitosuna atıfta bulunmayı sever. Hastur’un kendisine/kökenine ve olayın perde arkasına odaklansalarmış harika bir yapım olurmuş ama geçiştirmişler resmen. Şu anki haliyle sadece bildiğin musallatlı bir film olmuş o kadar.
Mercy 2014 filmi yapımcılığını Paranormal Avtivity ve İnsidious filmlerinin yapımcılığı üstlenmiştir. Filmde kısa senaryo görevini ise Stephen King üstlenmiştir. Bu kadar iyi yapımcı ve senaristin bir araya geldiği bu korku filminin kötü olması imkansız gibi geliyor bana. ,Bu Korku Filmi son zamanlarda izlediğim çoğu filmden daha kaliteli olduğu kesin. Bir anne ve iki oğlu ile beraber büyük annelerinin evlerine yerleşen bu çekirdek aile kısa bir süre sonra beklenmedik mistik güçler etkisinde kalacaklardır. Filmde yer alan oyuncular Dylan McDermott , Chandler Riggs , Frances O’Connor , Joel Courtney ve Amanda Walsh şeklindedir. Merhamet filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Merhamet filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Merhamet türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Merhamet izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Merhamet full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Mercy 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder