14 Şubat 2015 Cumartesi

Şipşak Anadolu Full izle

Karadeniz bölgesine özgü harika bir komedi filmi sizlerle olacak. 2014 yılının eylül ayında vizyona giren film nihayet sizlerle olacak. Şipşak Anadolu, Karadeniz’in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekmeye bile gider. Fotoğrafını çektiği herkesle de komik durumlar yaşar.
Doksanların Türkiye’sinde politik atmosferi tabii ki kasabayı da sarmıştır. Koltuk sevdalısı belediye başkanından imamına ve Kadir’in arkadaşlarına kadar farklı karakterlerin arasında yaşanan çekişmeler filmin konusunu oluşturuyor. Magazin medyasında “Ciciş Kardeşler” olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin kadrosunda yer aldığı komedi türündeki yapımın yönetmenliğini Şenel Maldı üstleniyor. Kadroda kardeşlere kadroda Cengiz Küçükayvaz ve Levent İnanır gibi isimler eşlik ediyor. Şipşak Anadolu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Şipşak Anadolu filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Şipşak Anadolu tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Şipşak Anadolu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Şipşak Anadolu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Şipşak Anadolu Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder