7 Şubat 2015 Cumartesi

Çarşı Pazar 2015 Full izle

Tek derdimiz geçimimizi sağlayıp yaşayıp gitmektir bu hayatta. Fakat nedense bunu bir türlü tamı tamına gerçekleştiremeyiz. Gerek yaptığımız işten gerekse olumsuz hayat şartlarından bir türlü belimizi doğrultamıyoruz. Kahraman adındaki arkadaşımızın da tek amacı tek gayesi geçimini sağlamaktır. Bunun içinse aile yadigarı olan hamamda tellaklık yapmaktır. Kahraman temiz bir çocuk olduğu için mahalle esnafı tarafından da çok sevilmektedir. Ama sonuçta bir hamam en fazla ne kadar gelir getirebilir ki? Yine de geçimini sağlayan Kahraman’ın işleri tıkırında gitmektedir. Ama işte terslik ya İstanbul’dan çıka gelen Müteahhit Tuncay onun işlerini tehlikeye sokmaktadır. Çünkü Kahraman’ın hamamının da içerisinde bulunduğu büyük bir alana alışveriş merkezi yapmayı planlar Tuncay.
Tek sıkıntı o alanın üzerinde bulunduğu esnafın ve ahalinin ikna edilmesidir. Bu konuda da ona yardım edecek tek kişi Cemil’dir. Cemil esnaf tarafında pek sevilen biri değildir ama işin içinde Kahraman olunca o bütün her şeyini feda edebilirdi. Çünkü onu hiç sevmezdi. Cemil hemen esnafı karşısına alır ve alışveriş merkezinin güzel taraflarından bahsetmeye başlar. Kahraman’da ikna olmak istiyordu fakat yerli yersiz çıkan babasının borçları onun frenlemesine sebep oldu. Şu hayatta her şey üst üste gelir ya işte Kahraman bu sırada tarih öğretmeni olan Bahar’la tanışır ve ona aşık olur. Kahraman’ın bu parayı bir şekilde denkleştirmesi lazım gelir yoksa borçlar yüzünden hamamda elinden gidecektir. Bahar ve Kahraman kolları sıvayarak hamamı kurtarma projeleri üzerine çalışmalar yaparlar. 27 Şubat 2015 tarihinde vizyona girecek olan filmin yapımcılığını “Mucize” filmiyle adından çokça söz ettiren yönetmen Mahsun Kırmızıgül, beraberinde ise Murat Tokat yer almıştır. Çarşı Pazar filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Çarşı Pazar filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Çarşı Pazar tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Çarşı Pazar izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Çarşı Pazar full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Çarşı Pazar 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder