27 Şubat 2015 Cuma

John Doe Vigilante 2014 Full izle

Suçun büyüklüğüne göre cezaları o kadar küçük ki bir yerde insanın da isyan edip cinnet geçirmemesi mümkün değil. Adalet sistemindeki açıklar böyle gitmeye devam ederse daha fazla kadına şiddet,çocuk tecavüzcüleri ve suçun her türlüsü işleyen insanlar bu suçlarına devam edecek hatta yenileri bile ortaya çıkmaya,hayatları söndürmeye devam edecektir. Kısasa kısas olması iyiydi diye düşünen olduğu gibi,tam tersi düşünen ve filmden rahatsız olan da olabilir.
Konu çok hassas olunca ben kendi adıma böyle pisliklerin maruz kaldığı şeylere hiç mi hiç acımıyorum. O sapıkların iğrençliklerine maruz kalan masum kuzuların ne günahı var. Birde pişkin pişkin sırıtmaları yok mu insanın daha çok çileden çıkmasını sağlıyor. Sistemin noksanlıklarına çok güzel değinmeler vardı. “Kurbanlar aynı zamanda adalete de kurban oluyorlar”. İnşallah adalet sistemindeki bu çarpıklıklar bir an önce düzelir ve tüm suçlular suça orantılı cezaları alırlar bir nebze de olsun acılı yüreklere su serpilir. John Doe Vigilante filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. John Doe Vigilante filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için John Doe Vigilante türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
John Doe Vigilante izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi John Doe Vigilante full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

John Doe Vigilante 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder