27 Şubat 2015 Cuma

Ejder Yürek 3 Full izle

“Ejder Yürek” serisinin son filmi olan bu filmde diğer serilerin aksine olaylar daha hızlı ilerlemektedir. 1. ve 2. filmde ejderhalar hemen filme dahil olmamıştır. Fakat bu seride ejderha filme çabuk dahil olmuştur. Bu da filmi daha da izlenilebilir kılmıştır. Şövalye Gareth, ülkesinde muhtemel savaşa karşı hazırlık içerisindedir. Bir gün gökyüzünden gelen kuyruklu yıldıza şahit olur. Bu kuyruklu yıldızın ne olduğunu merak eder ve bir kaç askerle birlikte düştüğü yere giderler.
Düşen kuyruklu yıldız aslında bir ejderhadır. Bu Ejderhanın onu öldüreceğini düşünürken onunla çok iyi bir iletişim kurar ve arkadaş olurlar. Onların arkadaşlığı ise kara büyücüyü endişelendirmektedir. Kara büyücü ve Şövalye Gareth arasındaki mücadele bu şekilde cereyan eder. Filmin yönetmen koltuğunda Colin Teague bulunmaktadır. Senaryosunu ise yine kendisi üstlenmiştir. Filmde Gareth karakterini ise Julian Morris üstlenmiştir. Ejder Yürek 3 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Ejder Yürek 3 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ejder Yürek 3 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ejder Yürek 3 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Ejder Yürek 3 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D hdfilmevreni.com iyi seyirler diler…

Ejder Yürek 3 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder