17 Şubat 2015 Salı

Pan 2015 Full izle

Küçüklüğümüzün ve çocukluğumuzun hayali kahramanı olan “Peter Pan” çizgi filminin sinema versiyonu sizlerle olacak. Filmin baş rolünde yer alan ve bir çok izleyicinin ilgisni çeken, Blackbeard rolünü canlandıracak olan Hugh Jackman’dır. Merakla beklenen Peter Pan karakterini canlandıracak isimse küçük oyuncu Levi Miller’ın ta kendisidir. Hook karakterine can veren isimse Garrett Hedlund’dur. Oyucu kadrosunda yer alan diğer isimler ise: Tiger Lily rolüyle Rooney Mara, Mary rolüyle Amanda Seyfried ve Bishop rolüyle Nonso Anozie yer almaktadır.
Kefaret ile Aşk ve Gurur filmleriyle tanınan ve Hanna filmiyle de aksiyon arenasında maharetlerini sergileyen Joe Wright’ın kamera arkasına geçtiği bu yeni Peter Pan filmi, ağırlıklı olarak Blackbeard’ın gemisinde çalışan Hook ve Peter Pan’ın arkadaşlıklarının başlangıcını temel alınacak. Pan 2015 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Pan 2015 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Pan 2015 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Pan 2015 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Pan 2015 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Pan 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder