24 Şubat 2015 Salı

Serena 2014 izle

Merakla beklenen filmler arasında yer alan “Serena” filmi nihayet sizlerle. “Limit Yok” ve “Amerikan Sniper” filmleriyle adından çokça söz ettiren oyuncu Bradley Cooper’ın harika bir dram filmi. “Açlık Oyunları 3 Alaycı Kuş Bölüm 1″ filmiyle büyük beğeni toplayan oyuncu Jennifer Lawrence sizlerle olacak. Bu iki süper oyuncunun birlikte yer aldığı bu dram filminde karı koca olarak karşımıza çıkacaklar. Sene 1929′tur.
George ve Serena Pemberton yeni bir hayat kurmak adına Kuzey Carolina’ya yerleşmişlerdir. Burada yeni bir hayatın temellerini atarken kerestecilik işini girmişlerdir. Bu işten çok güzel bir gelir elde eden çiftin mükemmel bir yaşantısı vardır. Tek sorunları ise Serena’nın çocuk sahibi olamamasıdır. Serena, için bu çok zor bir durumdur çünkü George’u öylesine çok kıskanmaktadır ki ona bir çocuk vermek ister. Serena’nın bu kıskançlığı George’nin eski eşinden olan çocuğun hayatına mal olacaktır. Serena filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Serena filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Serena türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Serena izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Serena full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Serena 2014 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder