24 Şubat 2015 Salı

Annie 2014 izle

Yetim olmak bir çocuk için çok zordur. Çocuk her zaman anne ve babası tarafından ilgiye muhtaçtır. Bu ilgi ve alaka onun psikolojisi ve gelişimi açısından çok önemlidir. Küçük yaşta yetim kalan Annie üvey annesiyle beraber yaşamaktadır. Üvey annesi Hannigan’dan çok fazla zarar görmektedir. O bu kadar dert ve sıkıntının aksine çok mutlu ve iyimser davranışlarıyla göz doldurmaktadır.
Bu şekilde bir yaşantısını bulunan Annie’nin hayatı bir siyasetçiyle tanıştıktan sonra değişir Benjamin Stacks. Benjamin Stacks belediye başkan adayıdır ve iyi bir kişiliğe sahiptir. Annie’i de çok seven Benjamin onu evlat edinme kararı alır. Benjamin Stacks’ın başkan seçilmesi içinde iyi bir propaganda olacaktır. Cameron Diaz, Jamie Foxx ve Quvenzhané Wallis gibi ünlü oyuncuların rol aldığı güzel bir komedi izleyeceğiz. Annie filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Annie filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Annie türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Annie izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Annie full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Annie 2014 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder