26 Şubat 2015 Perşembe

Figüran 2015 Full izle

Sakarlık; dikkatsizlik eseri midir yoksa Allah vergisi midir bilinmez. İnsanlar salak olduklarından değil de çok heyecanlı olduklarından sürekli bir şeyleri devirip dururlar. Hayatını küçük setlerde figüran olarak kazanan Mutlu, çok sakar bir insandır. Bu sakarlığı öylesine çok başına beladır ki sette devrilmeyen hiç bir şey kalmamıştır. Mutlu, sürekli bir gün baş rol oynayacağı bir filmin hayalini kurmaktadır.
Bir gün yazdığı senaryonun ünlü oyuncular tarafından oynanacağını düşünmektedir. Işık asistanı olan ve onun kadar sakar olmayan arkadaşı Cempo onun bu düşüncesinin bir hayal olduğuna inanmaktadır. Mutlu figüran olarak çalıştığı setteki baş rol oyuncusu Pelin Şafak’ı kandırıp kendi filminde oynatmaya çalışacaktır. Eğlence dolu bir Tolga Çetin filmi sizlerle olacak. Filmin baş rolünde Serenay Aktaş , İrfan Kangı , Mehtap Bayri , Ümit Yesin ve Yıldırım Öcek gibi genç isimler yer almaktadır. Süheyp Tosun filmin senaryosunu kaleme almıştır. Figüran filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Figüran filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Figüran tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Figüran izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Figüran full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Figüran 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder