7 Şubat 2015 Cumartesi

Banshee 3. Sezon Full izle

Senaryosunu David Schickler, Evan Dunsky ve Jonathan Tropper’ın kaleme aldığı bu harika dizi 3. sezonuyla karşınızda. Diziyi izlerken her bölümünü film tadında izleyeceğiniz bir aksiyon suç dizisidir. Başrol oyuncusu Antony Starr, Şerif Banshee’nın kimliğini kabul etmiş ve suç faaliyetlerini bu bölgede sürdüren eski dolandırıcı ve profesyonel bir hırsızdır. Kendisinin yıllar önce ihanet ettiği gangsterler tarafından tuzağa düşürülmesine rağmen faaliyetlerine devam etmektedir.
15 yıl önce işlediği bir soygun suçundan dolayı hapise girmiş bir adamın, çıkar çıkmaz soluğu sevgilisinin yaşadığı Banshee isimli bir Amiş kasabasında alması ile gelişen olaylar anlatılıyordu..sahte bir kimlikle kasabaya şerif olan lucas hood un aksiyon dolu hikayesi 3. sezonda da devam ediyor. Banshee 3. Sezon dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Banshee 3. Sezon dizisini ayrıca türkçe altyazılı izlemek isteyenler için Banshee 3. Sezon türkçe altyazılı izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Banshee 3. Sezon izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Banshee 3. Sezon full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Banshee 3. Sezon Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder