24 Şubat 2015 Salı

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği Full izle

“The Woman in Black 2: Angel of Death” filmi korku ve gerilim adına yapılan en iyi filmler arasından bir tanesidir. İkinci dünya savaşı yılları açlığın, sefaletin ve yoksulluğun arttığı bir dönemdi. Savaşın tüm izlerini yaşlılar ve fakirler çekmektedir her zaman ki gibi. Eel Marsh House, İngiliz hükümetine ait olan eski bir askeri üsttür. Savaştaki psikolojik rahatsızlığı olan askerler için burası askeri psikiyatri kliniğine çevrildi.
Sorunlu ve psikolojik hastalar burada müşahide altında tutulmaktadır. Fakat buranın ölü ruhlarla ve karanlık gizemlerle doludur. Eve, burada çalışan, askerlerin bakımıyla ilgilenen sıradan bir hemşiredir. Buradaki askerlere yardım etmek için elinden geleni yapan Eve bir noktadan sonra onlara yardım edemeyecektir. Siyahlı Kadın yani Ölüm Meleği geldiğinde Eve kendisi için bir karar vermek zorunda kalacaktır. Filmin yönetmenliğini Tom Harper üstlenmiştir. Jon Croker filmin senaryosunu kaleme almıştır. Siyahlı Kadın 2 Ölüm Meleği filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Siyahlı Kadın 2 Ölüm Meleği filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Siyahlı Kadın 2 Ölüm Meleği türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Siyahlı Kadın 2 Ölüm Meleği izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Siyahlı Kadın 2 Ölüm Meleği full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder