27 Şubat 2015 Cuma

Yıldız Savaşları Güç Uyanıyor Full izle

En son çekilen “Star Wars 6″ 40 yıl önce çekilmişti. Serinin 40 yıl sonra yeniden çekilmesi bu filmi daha da bir gizemli yapmaktadır. Serinin diğer filmleri 40 sene önceki teknolojiye bakarak çok mükemmeldi. Şimdi ise günümüz teknolojiyle çekilen “Yıldız Savaşları 7″ filmi bilim-kurgu adına yapılan güzel bir aksiyon filmi olacak gibi görünüyor. Luke Skywalker ve en iyi arkadaşları komutanları Han Solo’yu kurtarmak için Tatooine’de yaptıkları büyük savaşı izlemiştik en son. Luke Skywalker doğruluk adına vereceği savaşta artık babası Darth Vader’a karşısına alacaktır.
En son böyle olunca tüm izleyiciler serinin sona erdiğini düşünmüştük. Fakat bu bir bitiş değil yeni ve heycan dolu bir başlangıç olacaktır. Eski filmden tanıdığımız tek isim Han Solo karakterini canlandıran Harrison Ford’un ta kendisidir. Buna ilave olarak bazı roller şu şekildedir: Daisy Ridley, Rey rolünü canlandıracaktır. John Boyega, Finn rolünü üstlenmiştir. Oscar Isaac, Poe Dameron karakterinde can bulacaktır. Carrie Fisher, Princess Leia karakteriyle yer alacaktır. Mark Hamill ise Luke Skywalker olarak karşımıza çıkacaktır. Filmin senaryosunu J.J. Abrams , Michael Arndt ve Lawrence Kasdan kaleme almıştır. Yapımcılığı ise J.J. Abrams ve Kathleen Kennedy birlikte üstlenmiştir. Yıldız Savaşları Güç Uyanıyor filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Yıldız Savaşları Güç Uyanıyor filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yıldız Savaşları Güç Uyanıyor türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yıldız Savaşları Güç Uyanıyor izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Yıldız Savaşları Güç Uyanıyor full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Yıldız Savaşları Güç Uyanıyor Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder