24 Şubat 2015 Salı

Kingsman Gizli Servis Full izle

Savaşta askerler ölür acısını aileleri çeker. Eggsy babasını bir gizli görevde kaybetmiş bir asker çocuğudur. Ailesine Gizli Servis tarafından bir madalya taktim edilir. Madalyayla birlikte bir de numara bırakmışlardır. Bu numarayı bir kereye mahsus kullanabileceklerini ve her ne olursa olsun yardım edebileceklerini söylemişlerdir. Yıllar birbirini takip etmiştir. 17 yılın ardından Eggsy eskisi gibi sakin bir çocuk değildir. Eggsy her gün bir kavgaya karışıp kargaşaya neden olmaktadır. Bir gün arkadaşlarıyla beraber vakit geçirirken bir kavga çıkar ve Eggsy karakola götürülür.
Çıkan kavgada yaralamada olduğu için Eggsy burada uzun süre kalacak gibi görünmektedir. Tek çaresi ise madalyondaki numarayı kullanmaktır. Numaraya ulaşmıştır ve yardım hemen gelmiştir. Gelen Ajan Harry Hart Eggsy’nin babasına canını borçludur. Kendini babasına karşı borçlu hissettiği için Eggsy’i eğitmeye karar verir. Eggsy için artık sıkı bir çalışm gerekmektedir ve artık hoyrat günleri geri kalmıştır. Samuel L. Jackson kötü adam rolünde yer almıştır bu filmde. “Some One Like You” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Adele’nin de rol aldığı komedi ve casusluk dramı sizlerle. Kingsman Gizli Servis filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Kingsman Gizli Servis filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kingsman Gizli Servis türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kingsman Gizli Servis izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Kingsman Gizli Servis full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Kingsman Gizli Servis Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder