15 Şubat 2015 Pazar

Bir Varmış Bir Yokmuş 2015 Full izle

2015 yılına damgasını vuracak olan harika bir film sizlerle olacak. “Bir Varmış, Bir Yokmuş” filmi 2015 yapımı harika bir dramatik öyküyü konu alıyor. Herkesin çok merak edipte sonucunu göremediği bir çok olayı vardır. Bazen insan meraklarının peşinde koşmalıdır. Bunun için istemek yeterlidir aslında. Bizim hayattaki tek eksiğimiz bir şeyleri tam olarak istemiyor olmamızdır. Nehir bizler gibi değil. O duyduğu aşk dolu bir şarkının yorumcusunu çok merak etmiştir. Ne olursa olsun onu bulmak istiyordur. Nehir başladığı bu yolun Ozan adında bir gence çıkacağını hiç tahmin etmemişti. Onun hayallerindeki kişi bu denli yakışıklı değildi. Ozan ve Nehir’in dillere destan olacak öyküsü sizlerle olacak.
Filmin yönetmenliğini İlksen Başarır üstlenmiştir. Filmin senaryosunu ise Mert Fırat ve İlksen Başarır birlikte kaleme almışlardır. Filmde yer alan oyuncular Mert Fırat , Melisa Sözen , Mustafa Uzunyılmaz , Derya Durmaz ve Hare Sürel gibi genç isimler yer almaktadır. Bir Varmış Bir Yokmuş filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Bir Varmış Bir Yokmuş filmini ayrıca tek parça izlemek isteyenler için Bir Varmış Bir Yokmuş tek parça hd izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bir Varmış Bir Yokmuş izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Bir Varmış Bir Yokmuş full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Bir Varmış Bir Yokmuş 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder