28 Şubat 2015 Cumartesi

Karlar Kraliçesi 2 Full izle

Son zamanlarda animasyon filmleri çok fazla rağbet görmektedir. Başta “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin” serisi olmak üzere, “Karlar Ülkesi” gibi animasyon filmleri en az bilim-kurgu filmleri kadar ilgi çekmektedir. Bunun nedeni ise bu tür filmler her yaş grubuna hitap ettiği için hem eğlence yönü hem de sosyal yönü ağırlıklı olmasındandır. Rusya’nın yaptığı iyi bir animasyon filmi olan “Karlar Kraliçesi” filmi 2013 yılında gösterime girmiştir. Girdiği zamanda iyi bir gişe elde eden bu filmin devamının gelmesi kaçınılmazdı. 2014 yılının nisan ayında çalışmaları başlayan “Karlar Kraliçesi 2″ filmi nihayet bitmiş bulunmaktadır.
Birinci filmde Karlar Kraliçesi’nin laneti sonrasında ülke kaosa sürüklenmişti. Bu kaosu ise başta Cüce Orm olmak üzere kahramanlarımız engellemişti. Kahramanlarımız evlerine döndüklerinde ise hiç bir şey eskisi gibi değildir. Filmin devamı buradan başlamaktadır. Orm ülkesine dönmüştür fakat sevgili prensesine ulaşması çok zordur artık. Çünkü artık bir kahraman değil sıradan bir maden işçisidir. Cüce Orm prensese ulaşmak adına herkese kahramanlık hikayelerini anlatıp ün kazanmaya çalışıyordur. Fakat bu yalanlar artık istenmeyen kişilerin kulağına gidince işler kötü bir hal almıştır. Orm, Gerda, Kai ve Luta’nın da içersinde bulunduğu yeni bir macera onları beklemektedir. Senaryosunu Alexey Tsitsilin ve Roman Nepomnyashchiy’nin birlikte kaleme aldıkları harika bir macera sizleri bekliyor. Karlar Kraliçesi 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Karlar Kraliçesi 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Karlar Kraliçesi 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Karlar Kraliçesi 2 izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Karlar Kraliçesi 2 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Karlar Kraliçesi 2 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder