3 Şubat 2015 Salı

Aşk, Tutku, Dedikodu 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Kadınların konuşmaktan vazgeçemedikleri üç konu vardır. bunlar “Aşk , Tutku ve Dedikodu” … Bu üçlü içersinde gerçekleşen filmde her kadının kendisinden bir şeyle bulacağı ve izlerken biz de böyle yapıyoruz diyeceği bir yapıt sizlerle olacak . 2014 Fransız yapımı olan film komedi çerçevesinde kadınların gündelik hallerini konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Mona Achache üstlenmiştir. Bu güzel filmin senaryosunu ise Mona Achache ve Cécile Sellam birlikte üstlenmiştir.
Marie, liseden beri birlikte olduğu sevgilisi Eric’le birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Çıkmaya başlamalarının üstünden 10 yıl geçtikten sonra bir ev alıp birlikte yaşamaya başlarlar. Ancak böyle bir hayata hazır olmadığını düşünen Marie, beklenmedik bir şekilde Eric’i terkeder.
Yaşı ilerledikçe çekiciliğinin de azaldığının farkında olsa da Marie kendini cesaretle gece hayatının kollarına bırakır. Yakın arkadaşları Sandra, Judith, Myriam ve Gwen’le birlikte hem özgürlüklerinin sınırlarını anlamaya çalışırlar, hem de bir erkekle ya da erkek olmadan nasıl mutlu olacaklarının yollarını bulmaya gayret gösterirler. Aşk Tutku Dedikodu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Aşk Tutku Dedikodu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Aşk Tutku Dedikodu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Aşk Tutku Dedikodu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Aşk Tutku Dedikodu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Aşk, Tutku, Dedikodu 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder