2 Şubat 2015 Pazartesi

Buluşma Türkçe Dublaj Full izle

Senaryosunu ve yönetmenliğini Anna Odell’in üstlendiği harika bir baş yapıt niteliğindedir. İsveç sinemasının en iyi filmlerinden olan bu yapıt İmdb sıralamasında 7.1 lik bir değerle kalitesini göstermiştir. Filmde yer alan baş rol oyuncuları Anders Berg , Henrik Norlén , Sandra Andreis , Niklas Engdahl ve Malin Vulcano şeklindedir. Ünlü İsveçli sanatçı Anna Odell bizi bu filmle, sıkıntılı bir mezunlar buluşmasına davet ediyor. Mezunlar gününe çağrılmayınca Odell sahte bir buluşma sahneliyor, çocukluğunu kâbusa çeviren eski sınıf arkadaşları rolünde oyuncuları yerleştirip bütün olayı filme çekiyor. Sonrasında da tepkilerini bilmek istediği için, bu filmi gerçek sınıf arkadaşlarına izletiyor. İşte kıyamet böyle kopuyor.
Gerçek ile kurgu arasındaki ince çizgiyi epey esneten Buluşma, bir yandan da izleyiciyi grup içi dinamikler ve kurulu hiyerarşiler üzerine düşünmeye davet ediyor. “Okul deneyimlerimiz bizi ciddi şekilde etkiliyor ve yaşamımız boyunca, birbirimize şekil veriyoruz, birbirimizi etkiliyoruz. Diğer bir ifadeyle, bu ilişkileri yeni bir bağlama taşıyarak, eski tatsız deneyimlerden kurtulabilir, tamamen değişebiliriz. Yıllardır akran zorbalığı konusunu işlemek istiyordum. İlkokulda zorbalığa maruz kaldım ve bu deneyimlerimi kullanarak hiyerarşide bir değişiklik olduğunda grup içinde mevcut ilişkilerin bu değişiklikten nasıl etkileneceğini araştırdım.” Buluşma filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Buluşma filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Buluşma türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Buluşma izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Buluşma full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Buluşma Türkçe Dublaj Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder