1 Şubat 2015 Pazar

Elçiyi Öldür - Kill the Messenger 2014 Full izle

Jeremy Renner isimini belki bir kısmımız bilmez. “Şahin Göz” dediğimizde ise herkes tanır. Biz onu yenilmezler filminde korkusuz okçu olarak tanıyoruz. O Mükemmel dövüş yeteneği ve kusursuz bir şekilde kullandığı okuyla Yenilmezler ekibinin vazgeçilmez bir parçası olmuştur. “Korkak Ruther Ford’un Jessi James Cinayeti” filminde de tam baş rol oynamamış olsa da o karakteri ve mimikleriyle her türlü filmi layıkıyla oynamıştır. “Hansel ve Gratel” filminde de gösterdiği inanılmaz başarıyla kendisinden çok söz ettirmiştir. “Kill The Messenger” türkçesiyle “Elçiyi Öldür” biyografi filmiyle adını hiç unutturmayacak bir filme imza atmıştır. Filmin yönetmenliğini Michael Cuesta üstlenmiştir. Filmde Jeremy’nin yanı sıra Mary Elizabeth Winstead , Andy Garcia , Michael Sheen ve Ray Liotta gibi ünlü isimler filmin canına can katmışlardır.
Filmin konusuna gelecek olursak Peter Landesman ve Gary Webb’in romanından birebir uyarlanan ve yaşanmış bir hikayeye dayanan filmin hem dramatik hem de suç yönünü göreceğiz. Filmde işlenen konu devletin içinde bulunan daha doğrusu CIA’in içinde bulunan uyuşturucu işlerini ifşa eden bir muhabirin diken üzerindeki hayatını ve zorluk içinde geçen günlerini konu alacak olan harika bir baş yapıt. Gary Webb filmin yapımında çok etkili olmuştur. Gary Webb hayatını en ince ayrıntısına kadar anlatmış filmin iskeletini oluşturmuştur. Elçiyi Öldür filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Elçiyi Öldür filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Elçiyi Öldür türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Elçiyi Öldür izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Elçiyi Öldür full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Elçiyi Öldür - Kill the Messenger 2014 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder