2 Şubat 2015 Pazartesi

Büyük Gözler - Big Eyes 2015 Full izle

İnsanlar hayatları boyunca çalışıp bir yerlere gelmeye çalışırlar. Aslında her insanın istediği egolarını tatmin etmektir bir nebze. Çünkü her insan yatığı işten ötürü takdir edilip kutlanmak ister. Bu da insanın işinde daha başarılı olup daha iyi işler çıkarmasını sağlar. Kötü bir şey değildir tabi aşırı olmadığı sürece. Bir zaman sonra bu egolar büyür ve artık insanlara yukarıdan bakmaya başlarlar. Bu duygu onları öylesine kaplar ki dünyanın kendileri üzerine kurulduklarını düşünmeye başlarlar. Walter Keane içinde hayat böyle bir hal almaya başlamıştı. 1950′li yıllarda büyük gözlü çocuk tabloları çizen ünlü ressam Margaret Keane çok ünlü olabilirdi. Fakat kocasının dahi hane satış fikirleri Margaret’ın tablolarına pazar bulmaya yaramıştır. Margaret’ın eşsiz yeteneği ve kocasının zekası birleştiğinde kısa bir zamanda ülke genelinde ün yapmaya başlamışlardır. Walter karısı üzerinden yaptığı primle ortalıkta caka atmaktadır. Bu duruma daha fazla dayanamayan Margaret kocasına karşı bir savaş açmıştır.
Filmin Yönetmenliğini Tim Burton üstlenmiştir. Senaryosunu Scott Alexander ve Larry Karaszewski kaleme almıştır. Filmin tüm müziklerinde ise Danny Elfman’ın imzası bulunmaktadır. Filmde yer alan ünlü oyuncular ise Amy Adams , Christoph Waltz , Terence Stamp , Krysten Ritter ve Danny Huston şeklindedir. Filme harcanan bütçe ise 10.000.000 $ gibi büyük bir meblağdır. Büyük Gözler filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Büyük Gözler filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Büyük Gözler türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Büyük Gözler izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Büyük Gözler full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok
görmeyin :D birhdfilm.com iyi seyirler diler…

Büyük Gözler - Big Eyes 2015 Full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder